Diensten

heading icon

Schoonmaak voor particulieren

diensten
service2

Portieken

Galerijen en flats vragen wekelijkse schoonmaakonderhoud en met de ervaring van Yoon. Zo zorgt een wekelijkse schoonmaak voor een schone ruimte.
service5

Bedrijven, horeca , winkels

Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat u en uw medewerkers tevreden zijn. Laat uw bedrijf stralen en profiteer van de flexibiliteit van Schoondooryoon.

Horeca

Een schoon en frisse zaak is belangrijk voor de productiviteit van de medewerkers, daarnaast zorgt er ook voor dat uw gasten een goed gevoel hebben.

Woningen

Schoondooryoon staat voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid en tevredenheid. Van een binnenreiniging tot aan het wegbrengen van uw vuilnis.

Portieken

Het service doel van ons portiekonderhoud is u en de bewoners maximaal te ontlasten. Een representatieve uitstraling en bovenal een schone en frisse omgeving.

Keet en bouw

het onderhouden van de keet en bouw houdt in het opruimen van puin, sochtends alles klaarzetten, toiletten, kantine onderhouden en ook koffie/thee voorraden aanleveren.

VVE

Flat onderhoud is een periodieke schoonmaak die vooral wordt ingezet door VVE’s of vastgoedbeheerders. Wekelijks of maandelijks inzetbaar!

Woning schoon opleveren

Gaat u verhuizen of trekt u een nieuw huis in? Schoondooryoon zorgt voor een schone oplevering van uw woning voor en na de verhuizing.

Galerij

Galerijen en flats vragen wekelijkse schoonmaakonderhoud en met de ervaring van Yoon. Zo zorgt een wekelijkse schoonmaak voor een schone galerij.

Diensten-Glasbewassing

Schoondooryoon pakt uw ramen zowel binnen als buiten aan tot een hoogte van 5 meter. Hoger werkt Schoondooryoon samen met een erkend bedrijf.

Kantine

Veel sportverenigingen hebben een eigen kantine. Een schone kantine zorgt voor meer werkplezier en vergroot de motivatie en productiviteit van medewerkers.

Kleine klusjes

Denk hierbij aan lampje vervangen, vuilnis weggooien of sneeuw schuiven. Eventueel ook het aanvullen en of leveren van wc papier en vuilniszakken.