Beoordelingen

Deel uw ervaringen met
Schoondooryoon

U heeft gekozen voor Schoondooryoon! Dit vinden wij natuurlijk erg leuk! Graag vragen we of u ons en onze dienstverlening wilt beoordeelden zodat eventuele toekomstige klanten een betere indruk krijgen. U kunt eenvoudig een review achter laten met uw e-mailadres of met uw Facebook account.

testimonial icon

Na wat mindere ervaringen met andere schoonmaak bedrijven nu positief verrast door Yoni van Schoondooryoon. Alles tip top in orde en alles volgens afspraak. Zeer leuk en vriendelijk contact. Van ons de volle 5 sterren waard. Keep up the good work . Mvg Team Popartschilderijen

JJ pro gamer NL
testimonial icon

Wij zijn als bedrijf verhuist van het ene pand naar het andere pand alhier in Naaldwijk en we moeten zeggen dat we meer toegevoegde waarde kregen dan eigenlijk was afgesproken. Ontzettend dankbaar voor het meedenken van dit Schoonmaakbedrijf en we kijken uit naar een fijne toekomstige samenwerking !!!

charles schutz
testimonial icon

Yoni doet bij ons de schoonmaak van ons restaurant Het Balihuisje. De schoonmaak is uitmuntend en wij willen niet meer zonder. Altijd vriendelijk en niets is te gek.

Bali Huisje Sergio S:
testimonial icon

Yoni heeft bij ons ons de opslag onder handen genomen en wij zijn zeer tevreden. Heel leuk en vriendelijk contact en natuurlijk het belangrijkste .. Super netjes en schoon werk afgeleverd.

Jean
testimonial icon

Yoni is een goede schoonmaker, maar buiten dat een manusje van alles. Niets is teveel voor hem zelfs lampen vervangen en kleine reparaties is geen probleem. Altijd vriendelijk en een groet. Bij ons in het complex zag het er altijd om door een ringetje te halen.

Herman en Thea Postma
testimonial icon

Naast mijn eigen gezin heb ik ook mijn kinderopvang thuis, dubbele huishoudens dus! Schoondooryoon maakt mij dit een stuk makkelijker door wekelijks een keer te komen schoonmaken, zo worden alle dingen waar ik zelf vaak tijd tekort voor heb toch gedaan, en hebben niet alleen ik en mijn gezin daar profijt van maar ook mijn klanten/opvang kinderen. Yoni is altijd klantvriendelijk en ik kan altijd aangeven als er iets extra’s of anders gedaan moeten, hij doet zijn werk met plezier en een lach en dat terug zie je in het resultaat. Helemaal tevreden dus!

LaToya / Toya kids care